dimarts, 19 de juliol del 2011

Esmenes constants

Repensant d'obra

La impressora no fa cas de les opcions de l'Adobe i no hi ha manera que faça un plec amb les esmenes del diec2 d'abril d'enguany. Per sort, gràcies a la nova màquina del servei i a l'habilitat de Josep Maria i Désirée, tenim el plec ja inclòs en el diccionari. Per si de cas se'n van la llum o Internet i mos cal tornar a fer ús de la tecnologia sostenible de sempre.

Hi ha altres entrebancs que no he pogut resoldre. Per exemple, la versió simplificada en html d'eixe opuscle no funciona bé en el Kindle (la versió pdf que he fet a través de l'Open Office sí que es veu bé). Tampoc no acabe de decidir-me a canviar el format del Diari per a Tècnics Lingüístics, tot i que em creme un poc les celles buscant algun model alternatiu que em convença. N'hi han molts d'interessants, però crec que el millor serà que revise el tema que tenim i li apanye alguns detalls. Qualsevol dia farem el curset definitiu per a totes estes coses del Wordpress, Blogger, Javascript, html, css o Visual Basic.

Demà diuen que n'hi haurà ple en les Corts. Diuen que volen parlar del «corredor mediterrani». No sé si és un ple monogràfic sobre Francisco Camps Ortiz, ja que sembla que corre poru per ahí, fugint de les seues responsabilitats. Bé, també podria tractar-se d'un sarcasme irònic amagat darrere d'unes vies que van cap a Europa, cap al nord —allà on dien que la gent era noble i neta...—, però que no hi arriben mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada