dilluns, 26 de juny del 2023

Senyals voladors

La parella de soliguers del centre de València (Falco naumanni) estan rondant quan ix el sol, quan està alt i quan es pon. Si deixe anar la vena profètica, està clar que són un senyal: la constitució de les noves Corts amb presidència de Vox, que diu «presidente» en castellà en la fórmula de jurament —podria ser una errada, perquè hauria pogut dir «president»—; una secretaria per a Compromís oferida pels vots del pp, que li la «regala» llevant-li-la de les mans al psoe, que no ha vist vindre que la seua tacanyeria prepotent era una oportunitat per a que els de la dreta els deixaren malament.

Com dia aquell que tant els cou, 🔗 no desaprofiten cap ocasió de fer el ridícul. I l'incrementen amb la intervenció del conseller socialista en funcions Arcadi España García, més malicciós que preparat per a engolir-se les frustracions inesperades. 🔗

Hi ha una merla que sol estar vigilant la vinguda del soliguers i es dedica a destorbar-los amb xiulits i moviments amenaçadors.

1 comentari:

  1. Van passant els dies i veiem el resultat de les votades d'una altra manera.Quan era menut els colombaires quan volaven el colom i vèien el falcó pel cel li tiraven coets de canyeta auxar-lo. El Botànic com va dir d'on Joaquín, se'n va en el cap ben alt i les mans ben netes.Uns amb el cul cagant i els altres intentant fer bo l"aforisme de Fuster."Els nacionalistes valencians caben tots en un taxi."

    ResponElimina