dissabte, 9 de novembre de 2013

Salvatges desregulats

Esta setmana, la del colp governamental a l'rtvv, també és la setmana que Adama s'ha quedat a Mieres, diu el diari. Vaig fer un clic en una proposta de Change.org i, vaja, amb un poquet d'espenta de molts més i una miqueta de sort, hem aconseguit alguna cosa concreta per una persona i per la societat en general.

Amb un clic semblant, després d'anys de degradació, clientelisme i propaganda faŀlaç , i després de malgastar milers de milions d'euros, el president Fabra Part pretén tancar el servei de radiotelevisió pública valenciana. Però no sembla que un clic, un decret, siga suficient en democràcia per a furtar-li un servei a un poble. Fins ara el pp i els seus successius presidents (Zaplana, Olivas, Camps i Fabra) l'han tingut segrestat, convertit en un cau d'agraïts i corruptes, n'ha fet un instrument de falsificació i engany. Tot això no era gens democràtic, almenys del que hauria de ser la democràcia que volem, però era la imatge de la democràcia que mos estaven preparant.

Els seus comptes empresarials, bancaris i financers van molt bé. Són un grans gestors del monopoli del benefici, són boníssims quan carreguen les pèrdues que provoquen al compte dels valencians. Són comunistes del dèficit i capitalistes salvatges desregulats i desencadenats per al seu benefici personal.

Publica un comentari a l'entrada