dimarts, 5 de novembre de 2013

Caterves d'irresponsables

Al final, els periodistes de Canal 9 han pogut emetre un text que està al nivell del que hauria d'haver estat el periodisme en eixa televisió i, d'altra banda, de la reivindicació social i política que necessita este país:

[...] Ni els valencians ni els treballadors som responsables de la mala gestió política i econòmica que ha afonat este mitjà. Considerem una vilesa i un acte de covardia la decisió de tancament com a única solució als problemes econòmics de l'empresa, problemes que tenen un origen polític i que exigixen responsabilitats polítiques. [...]

Mos van impedir que tinguérem la tv3 i ara, després que la justícia declarara que, evidentment, l'ero que havien aplicat en l'rtvv era un nyap, l'enrabiada del govern de Fabra Part els du a tancar del mitjà. S'han enriquit arruinant-lo, estafant-mos amb clientelisme i propaganda, i ara han decidit que tanquen la «paradeta». Estenen la reivindicació de les víctimes de l'accident del metro, «43 morts, 47 ferits», milions d'estafats, caterves d'irresponsables polítics i zero responsables ètics.