dijous, 14 de febrer de 2013

En B

Els de l'avl conviden a una jornada sobre Josep Giner i Marco per a l'1 de març del 2013, que cau dissabte, aixina que podria ser que mos hi acostàrem. Hi ha un petit problema, però, ja que no trobe en el web de l'avl la possibilitat d'inscriure-s'hi, a pesar que el programa mos hi remet per a eixe tràmit. Els avise per a que ho resolguen, si és possible. Sort que donen una adreça de correu electrònic també per a això de les inscripcions.

De passada, els recorde que a mitjan desembre passat els vaig demanar per paulatinament, que no apareix més que en el diccionari del Salt 2.0 i supose que era una errada. No m'han contestat. Actitud massa habitual, vaja, en l'administració pública valenciana. I ho dic jo, que sóc funcionari... Per això mateix, perquè l'atribució i la responsabilitat per a decidir sobre eixes millores és política, dels càrrecs polítics —i dels assessors que cobren per a res de bo—, a pesar del que pensen uns quants visionaris amb males llums com els caps de la patronal (Juan Rosell i companyies gens recomanables) i els del pp allà on no governen ells.

Per cert, la mostra més gran d'eficàcia pepera l'estan patint ara els acomiadats de la Radiotelevisió Valenciana. Després d'afonar econòmicament i èticament la televisió pública valenciana, als treballadors que han fet fora —amb criteris d'objectivitat: ¿què deu ser això? ¿L'administració no es regia pels criteris d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat?— segur que els fan una liquidació en B de Bàrcenas, de Blasco, de «busca't la vida»... En resum, de Burrera, —amb majúscula genuflexa, si cal—, que no sembla que mos se cure en este país.