dimarts, 19 de febrer de 2013

Una mica de fracking


L'acudit és tan clar i explicatiu que quasi que no cal dir res més. Ací, al cap i a la fi, si feren una mica de fracking per baix de moltes urbanitzacions irracionals i degradants, podria ser que fóra un bona tècnica per a una altra finalitat, com la d'aprofitar eixa virtut de «destrucció creativa» que sembla tindre. Fins i tot ho podríem aplicar en el llit del riu que travessa València ciutat, on hi ha uns parc temàtic d'edificis relacionats amb la cultura de la morterada que, a més del que van costar de construcció són una ruïna de permanent. Tans grans obres allà pegant-los el sol, i ni una placa solar. En lloc d'engolir-mos-les com a punys, que se les engulga el riu.
Acudit tret del web Empirewire.

La vinyeta esquerra: «L'explicació de l'hidrofracking. Bàsicament, injectem productes químics a la terra i corrompem el subministrament d'aigua mentres fem l'extracció de gas natural.»
La vinyeta dreta: «L'explicació de l'hidrofraking polític. Bàsicament, injectem diners en la butjaca dels polítics i corrompem el procés democràtic mentres fem l'extracció dels guanys empresarials.»

Publica un comentari a l'entrada