dilluns, 5 de març del 2012

De cap

Cap de colla

El company Víctor Pàmies ha aconseguit 4.650 euros en Verkami per al seu segon llibre de refranys, esta volta relacionats amb el cap. Hi ha qui pareix que tinga té el cap ple de pardalets, però result que tots li piulen... En part em sap mal no haver contribuït en esta ocasió, però m'alegre molt d'això mateix, que haja assolit un «mercat» dinàmic on els mecenes o «clients» van canviant, però on l'oferta troba demanda, a pesar de les crisis i de la poc publicitat i ressò que té l'existència d'un mercat per al català, sobretot al País Valencià. Ara espere poder trobar el llibre pels carrers de València o, per què no, en format electrònic per al meu Kindle, que podríem dir, exagerant i buscant una expressió relacionada, que no tindria cap ni centener si no s'hi llança també.

3 comentaris:

  1. Arribo amb retard, però t'agraeixo l'escrit i els ànims.

    Difícilment el trobaràs per València, aquest llibre, perquè hi he de fer tots els papers de l'auca i la part de distribució em demanaria massa temps per nodrir el mercat en condicions.

    Més fàcil: si entres al blog del llibre, cap.dites.cat, hi trobaràs un enllaç per adquirir el llibre, directament de l'autor, sense intermediaris. :-)

    No sé si hi haurà versió per al teu Kindle, però sí que hi tindràs accés des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, amb un format alternatiu que m'abelleix més que els actuals ebooks.

    ResponElimina
  2. Amb retard també (no sé per què el teu missatge estava en moderació), si et poses aixina, que no em passe pel cap fer-te el format per a Kindle. Ja vorem.

    ResponElimina
  3. Ep!, anem a mitges almenys! ;-)

    ResponElimina