dijous, 27 d’octubre del 2011

Eficiència política valenciana

Poc de pa...

El Consell de Personal de Les Corts mos proposa que coŀlaborem amb un grup de treball que s'ha constituït per a «proposar mesures per tal d'incrementar l'estalvi i millorar l'eficiència de les Corts Valencianes». Tot i que el pas podria ser positiu, no deixa de sorprendre eixe interés en una institució que s'acaba de gastar més d'onze milions d'euros en un edifici nou de trinca que no és sostenible energèticament o ambientalment, ni és bioclimàtic i, pel que mos diuen, tampoc no és eficient pel que fa a la funció a què anava destinat. Una vegada més, els polítics valencians tiren amb pólvora de rei. La factura la paguem la resta.

És clar, si topes amb notícies com la que du Las Provincias (Héctor Esteban, «Les Corts aprueban 4 millones de euros en subvenciones a los grupos parlamentarios», 27.10.2011), diari en què no confie gens periodísticament, però com que l'he sentida este matí en la ser, l'hem d'atendre:


Les Corts aproven 4 milions d'euros en subvencions als grups parlamentaris

[...]

¿A què es destinen els diners d'ajudes dels grups? Difícil saber-ho. És cert que el Tribunal de Comptes fiscalitza els moviments dels grups parlamentaris de Les Corts i aixina es fa constar en l'informe de la sindicatura. Però també és veritat que les conclusions en cap cas es fan públiques. Els diners que reben els grups es destina des d'a pagar el sou de diferents assessors fins a comprar material d'oficina. També s'han dedicat per a comprar regals nadalencs (per a la premsa també) i fins i tot hi ha grups que els utilitzen per a completar el sou de ses senyories segons el càrrec que ostenten. Però la realitat és que hi ha molt d'obscurantisme sobre els moviments d'uns diners dels quals no es fa pública la utilització ni hi ha excessiva transparència.

[...]


Vaja, quan volen ser eficients, sí que saben com i sense preguntar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada