dissabte, 29 d’octubre del 2011

Edició electrònica pedestre

Veig que l'Open Office també permet modificar els documents pdf. Ho fa rengló a rengló, cosa que és una incomoditat, però servix per a esmenar alguns escanejos no revisats que hi ha per la xarxa. A més, com que ara també es tracta d'adaptarlos al format que millor cap en el Kindle —li hauré de preguntar a Emili que mire com es veuen en l'Ipad—, vaig fent proves, fins i tot afegint text en àrab (gràcies als teclats que hi ha en Internet: per exemple, Arabic Keyboard.), que substituïx les imàtgens amb què havien introduït eixe text en alguns pdf. El resultat és bo:
Tipus: Times New Roman Grandària: 14 / 12 Pàgina: b6 (iso: 12,50 × 17,60) Màrgens: 0 Compressió JPG: 50% Resolució: 170 DPI Format pdf: pdf/A-1 (o no)
Per ara amb això la cosa ha anat molt bé. Per ara encara no he provat amb les etiquetes especials, que supose que resoldrien la qüestió de les notes. Una alternativa ha estat posar la nota en paraŀlel al text, amb la qual cosa, he inclòs una taula amb una fila i dos ceŀles per a eixos paràgrafs (text i no). El resultat és correcte. Però no crec que em dedique per ara a crear la meua editorial per a Kindle, tot i que el diccionari català que vaig compilant va creixent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada