divendres, 8 d’octubre del 2010

Jocs electius

El Consell de Personal de les Corts, segons Google

Passada la jornada electoral en les Corts, en la qual no tan sols mos hem mantingut, sinó que hem aconseguit una parella de representants, la qual cosa pot facilitar-mos la tasca sindical. En fi, tenim faena per davant per a este mandat en què el Consell de Personal de les Corts continua dominat per ugt, que no sé que li troben els seus votants.

La primera faena per a la setmana que ver serà reclamar que s'active el comité de salut laboral, que no tan sols no funciona amb normalitat, sinó que ara, amb el brot de legioneŀla que s'ha descobert &mdash:«s’han detectat indicis de legioneŀla a les canonades d’aigua» dia el Consell de Personal ixent—, el comité continua fora de joc.

I tenint en compte el bon ambient electoral que hi va haver ahir, no comentaré l'ambientet laboral que es respira en el meu servei, perquè hi ha coses que necessiten altres «tractaments». Em conforme comentant que tinc el Fabio Filipuzzi cellajunt mirant-me des d'un retall de diari que tinc sobre la taula. Ja li arribarà el seu moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada