dijous, 19 de setembre del 2024

La cridà que assassina

No és tan sols la informació que obtenen de l'ús que fem dels aparells electrònics, ara els han trobat una funció més interessant encara: són executors portàtils. Han trobat la possibilitat de matar els usuaris dels aparells a distància i sense haver d'enviar botxins o sicaris (reals o de peŀlícula) a fer la faena bruta. Ara es pot fer a través de la xarxa o de les ones digitals, tal com diuen que ha pretés fer l'encara president israelià Netanyahu amb els usuaris d'aparells electrònics que, segons estimaven, havien de ser terroristes.

Si ho mirem seguint les dèries religioses de molts sionistes, sembla que hagen trobat la manera més aproximada a una mà executora divina, un buf electrònic infernal. Han ideat la capacitat de destruir vides de manera selectiva, electiva, delimitada i concreta. Neta, podrien dir-ne inclús, si no fora una aberració grossa recordar la pulcritud a l'hora de pensar en matances.

Ai, les persones amb infundades pretensions d'universalitat ètica podem tremolar sumant una democràcia que s'ha convertit en un estat criminal. Sorpresa relativa: l'Israel de Netanyahu, quan Netanyahu, mentres Netanyahu. ¿I després de Netanyahu? Doncs, més o manco això que diuen de després d'Auschwitz. 🔗

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada