dijous, 14 de juny del 2012

Estabilitat entretinguda

Moviment vegetal

Els de l'editorial SM canvien el seu web i canvien el lloc del diccionari castellà Clave. Ara em toca modificar el Multicerca. I sort que mantenen el diccionari en línia, perquè d'entrada m'havia pensat que la crisi l'havia fet desaparéixer. No és estrany que els recursos en la xarxa no tan sols canvien de lloc o d'adreça, sinó que, pitjor encara, moltes voltes desapareixen. El canvi de lloc provoca algun maldecap i un poc de faena, però després sol aportar millores. En canvi, la desaparició sí que és una llàstima, i més encara quan ho fan les administracions públiques, que depenen de la ineficiència i dels humors polítics.

Per sort, els qui treballem tenint clara la nostra «funció social» —ja ho sé que me n'he passat, precisament jo, que sóc un desapegat sense remei—, tal com faig en estes coses que llance a la xarxa, com este bloc, per exemple, doncs, fa uns quants anys que el tinc al mateix lloc i procure no marejar el personal, tot i que veig que hi ha qui utilitza l'estratègia del moviment continu i no saps mai per què desapareix i torna a áparéixer per un altre costat.

Tanmateix, les meues fitxes de dubtes i terminologia o el Multicerca han patit uns quants canvis de lloc: començaren en un idd01yq8 dependent d'una companyia telefònica, passaren per www.geocities.com/golls.geo i www.geocities.com/asensi.geo en Yahoo!, i ja estan des de fan uns anys en www.einesdellengua.com, (també en Yahoo!). Espere que no es moguen d'ahí durant uns quants anys, a pesar que diria que l'estabilitat és molt més entretinguda, en tots els sentits: agradable i costós.

3 comentaris:

  1. No recorde si en ocasió anterior ho havia comunicat . Si és així m'excuse.
    En http://www.lesterresdelbondia.eu/CARLESR/MAPA.html està penjada l'edició de 1764 del Dicc. de Carles Ros

    ResponElimina
  2. M'està marejant tant demostrar que no soc un robot

    ResponElimina
  3. Molt bona faena, tenint en compte que eres un robot, n'estic convençut.

    ResponElimina