dijous, 28 de juny de 2012

Rèdit impune

Pesar

La calina de hui deu haver provocat una exageració en l'ús de l'aire condicionat, cosa que ha fet botar el sistema elèctric de les Corts unes quantes voltes, fins que mos n'hem hagut d'anar cap a casa, ja que no podíem fer res amb els ordinadors. I tot això no té a vore amb els retalls actuals, sinó amb el malbaratament anterior que paguem entre tots, mentre els ínclits responsables actuals o antics, presidents o presidentes del parlament valencià, amb assessors i assessores ben remunerats i els polítics servils, no han de respondre de res. I encara demanaven no sé quantes indemnitzacions una colla de diputats i diputades de tots els colorets, menys el de la vergonya, que cria ronya. El tribunal ha dit que no, i segons comenta el periodista:


En molt mal lloc deixa les Corts presidides per De España, que van aprovar la norma sense estar habilitades i incorrent en «vicis de nuŀlitat» i abans fins i tot que una reforma posterior del reglament intentara habilitar-la legalment.


Poca calor per a De España i la resta de companys del pp, acostumats a violar la Constitució espanyola des de la impunitat. I això paguem també, el pes de la impunitat, i va fent rèdit.
Publica un comentari a l'entrada