dimarts, 30 d’agost de 2011

La llum a fosques

Llum entelat

Estar desinformat o informat a mitges deu ser mala cosa per a un periodista. Per això encara no sóc periodista, perquè no aconseguixc estar massa ben informat de res. Una cosa aixina crec que li passa al columnista del diari El País Javier Martín que comenta coses de les televisions públiques i privades espanyoles.

Fa unes setmanes em sorprenia que pretenguera que la televisió estatal espanyola mantinguera la neutralitat en la retransmissió dels partits de futbol entre equips espanyols i europeus... Bé, ara que hi pense, més aviat es tractava que la tv3 havia de ser neutral en la retransmissió dels partits entre el Barça i el Madrid, ja que segons Javier Martín hi ha molts seguidors de cada equip en Catalunya i és una televisió que paguen «tots» els catalans. Em resulta curiós que no pense el mateix respecte de la televisió espanyola quan retransmet partits entre el Vila-real i l'Odense, per posa un exemple proper. Al cap i a la fi, és una televisió pública europea, ¿no? És clar, Javier Martín només concep que hi ha els nacionalismes dels altres. El seu és simplement un estat natural, i ser espanyolista és l'única cosa seriosa que es pot ser en este món, tal com dia aquell que encenia llums de fosca.

No comentaré la qualitat de la retransmissió de tv3, però diré que en això sí que compartixc amb ell que no m'agrada l'estil de Bernat Soler i companyia. Criden, confonen i tenen poca traça per a distingir entre els fets i les passions.
Publica un comentari a l'entrada