dimarts, 6 d’octubre del 2009

Una lleona enragée

¿Enragés?

D'enragé va titllar Francisco Camps Ortiz, actual president de la Generalitat valenciana, el discurs de Margarita Sant Alonso, la nova representant d'Esquerra Unida en el ple de les Corts. Sospitava jo que podia haver volgut dir engagé, francesisme més comú en referències polítiques. A més, la veritat, la passió de Margarita Sanz tampoc era tanta.

Però, no, Camps diu clarament eixa r sospitosa, que no arriba a ser del tot la gutural que calia per a desviar el qualificatiu cap al que jo pretenia.

L'actualitat, però, mos fa pensar més encara en el lèxic del president: el veïnat de la comarca del Baix Maestrat diu que ha vist una lleona voltant per la muntanya. I, sí, diuen que era una femella, que ben bé, per tant, podria estar enragée, tal com Camps veia la representant d'Esquerra Unida. ¿Què en sabia Francisco Camps de tot això? No ho sé, però estic segur que l'adjectiu va trair alguna altra dada de l'agenda oculta de l'encara president.

Mentrestant, en l'hemicicle, ningú sembla haver-se adonat que eixe cas sí que mereix una comissió d'investigació i no el finançament de no sé quins partits polítics que vés a saber per a què aprofiten... els partits i les comissions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada