dijous, 8 de maig del 2014

Recomanacions de greuges

La síndica de greuges actual resol dos queixes i fa dos recomanacions per a tractar d'esmenar l'actuació d'injusta discriminació lingüística que duen a terme el president valencià, Alberto Fabra Part i el seu vicepresident José Ciscar Bolufer contra els ciutadans valencians:

Queixa número 1400275: «RECOMANEM a la Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua que adopte totes les mesures escaients perquè els continguts de la seua pàgina web institucional siguen redactats en les dues llengües cooficials a la Comunitat Valenciana, i, concretament, que revise les seccions “Notes de premsa” i “Agenda”, i els textos de la biografia del Molt Honorable Sr. Fabra.»

Queixa número 1400285: «RECOMANEM a la Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua que adopte totes les mesures escaients perquè els continguts de la seua pàgina web institucional siguen redactats en les dues llengües cooficials a la Comunitat Valenciana.»

La moció que han dut a les Corts contra la inclusió dels valencians en uns fantàstics «països catalans» amb què tant els agrada criminalitzar tot el que no siga castellà, és una cortina de fum per a amagar la seua actuació real contra els valencians.


*L'endemà (mireu l'apunt d'ahir) comprove que no es perden els autotexts, mentres mantingues durant la conversió l'opció de compatibilitat amb les versions anterios del Word. Ara, les combinacions personals de tecles sí que es perden. Uf, després del mareig inicial, sembla que la cosa té una solució més accessible del que semblava al principi.

3 comentaris:

  1. Recomanem, recomanem... Recomanen també anar al baret del Miquel de Dénia? (prou bé, per cert...))

    ResponElimina
  2. Fa uns mesos que pensem d'acostar-mos-hi. Amb la teua recomanació està clar, hi anirem. Si m'agrada i té la carta en valencià, li'l recomanaré a la síndica de part teua.

    ResponElimina
  3. Malauradament, no té la carta en valencià. I si malgrat tot vols anar-hi, reserva lloc primer, perquè la llista és llarga...

    ResponElimina