divendres, 4 de febrer de 2011

Amb ulls proverbials

Per a ser vist

El company proverbial Víctor Pàmies i Riudor ha aconseguit el mecenatge en Verkami per a la seua empresa amb cara i ulls. En temps de crisi i quan encara tenia quinze dies de termini per davant, ja ha arribat als quatre mil euros que demanava. Té més sort que els que pengen, com diria ma mare.

En canvi, parlant dels que pengen, veig un ninot penjat del coll a la plaça del Tahrir ('Alliberament') del Caire. Això i els morts que hi ha hagut ja, són la mala notícia de la pallola democratitzadora que els ha agarrat als ciutadans del nord de l'Àfricà.

Sortosament, per a resoldre-ho un poc, tot això, m'arriba l'últim número de la revista Mètode de la Universitat de València, que titula «Per a després de la crisi. Ciència i economia per a la reconstrucció d'un país». Hi adjunten un bestiari català (versió de Xavier Bellés) que, encara que siga pel títol, deu tindre relació amb l'estat del món, el medieval i l'actual. Com que la crisi mos impulsa a mirar amb claredat, també hi ha un article que parla dels «ulls de la terra».
Publica un comentari a l'entrada