divendres, 20 d’agost del 2010
Connectat al paper
Resulta que l'Ubuntu 10.04 es resisitia a connectar-se amb el Toshiba G450. No havia aconseguit trobar encara ningú que ho haguera aconseguit o que sabera explicar com ho havia aconseguit. Me se fea difícil d'entendre com no ho resolien des del principi els de Toshiba ni els de Simyo. Acabava de vore que puguera ser que ho haguen resolt), quan, després de baixar-me els paquets que indiquen, he tornat a intentar-ho des de l'Ubuntu 10.04 ¡i s'ha connectat a la primera!. A vore si aixina puc deixar d'entrar-hi a través de Windows, on també podia fer anar el mòdem amb el programa Wellphone XT. Vorem si dura.
En canvi, la descoberta d'este estiu —no sé per què no ho vaig provar l'estiu passat— és fer servir l'Asus Eee PC com a lector electrònic. Amb el programa Adobe, que em permet girar els pdfs i encaixar-los en la pantalleta, i aguantant el miniordinadora amb la mà dreta en el llom, mig plegant-lo, he descobert que té un llom anatòmic i que el quilet de pes de l'aparell no és cap destorb per a la lectura. Finalment he pogut comprovar que reduint la lluentor de la pantalla i posant el fons gris adient als texts —opció que et permet l'Adobe—, pots passar unes quantes hores de lectura amb text en Times New Roman (i no necessàriiament en Verdana) sense massa destorb visual. Molt millor del que em pensava.
És clar, no hi ha res com el paper, almenys si l'ha de comparar amb l'Asus, però és una bona manera de descobrir si realment t'interessen alguns llibres. Després els pots continuar en paper, que sempre estan connectats.
Marcadors:
edició,
informàtica,
literatura
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada