dijous, 24 de setembre del 2009

F1

Els catxirulos tenien raó


La població del delta del Níger patix abusos contra els seus drets humans a mans de les empreses petrolieres [Shell, per exemple], a les quals el seu govern no pot o no vol obligar a retre comptes.
Amnistia Internacional, núm. 98, pàg. 30



Intente fer anar el Termstar NXT, però no aconsguixc configurar o trobar cap interfície simple per a introduir termes. Innombrables opcions i un manual en pdf, però no hi ha la típica resposta d'ajuda en tocar f1 que sol aclarir el contingut dels botons i els quadres de tria que tens en pantalla. (Això, la tecla f1 i no la fórmula 1, que això són altres tecles.)

Supose que continuarem una temporadeta fent anar el Wordpress per a estes coses, fins que vinguen i mos aclarixquen els avantatges de l'altre programa ben detalladament. Total, per a posar una entrada, una definició, un enllaç, l'autor, la data i unes quantes marques (categories i etiquetes, segons el vocabulari dels blocs), no cal recórrer a eines tan avançades.

I ara, canviant de tema i forçant un poc les interpretacions, la imatge quevaig trobar passejant pel centre de València em suggerix ben oportunament una barreja de sensacions, com ara les que deu sentir un assessor del psoe-pspv (ells s'aclarixen amb les sigles; la resta n'hauríem d'estar ben farts ja) en les Corts que em diu que l'elecció de l'alcalde socialista de Benidorm —amb el suport d'un antic regidor independent de la llista del Partit Popular— ha estat un «fiasco», que han perdut la ciutat per a sempre... No sé, s'estava posant la tireta abans de la ferida, perquè no crec que em pretenguera convéncer que tenien eixa alcaldia guanyada. O sí, que en són molt, de descarats. De totes manera, tampoc he trobat ahí la tecla f1 d'ajuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada