divendres, 18 de setembre de 2009

Confusions puntuals

Baldada

Hui hem confós «teorías conspirativas» amb «tareas corporativas» o «tareas cooperativas». Ha segut una confusió puntual, però mirant-ho de prop, quasi diríem que són conceptes que quadren molt en l'activitat política, és a dir, que són activitats complementàries. No és tan sols que sonen paregut, és que s'adiuen semànticament. Si en saben estos polítics.

L'altra descoberta crucial del dia és que el logo de Carrefour, la cadena d'hipermercats, no té res a vore amb una sivella o una flor de lis, sinó que és una C blanca que travessa un rectangle assentat sobre un cantó. La vista té eixes coses.

Quant a la resta, ja vaig comentar que la Mesa de les Corts acceptà complir la Llei 4/1983 per a uns models de sol·licitud —després que li ho reclamàrem—, però ho féu en un document que incomplix eixa mateixa llei i la 30/1992: mos respon en castellà. Ho firmava el diputat socialista i secretari segon Antoni Such i Botella. Hui ho ha tornat a fer en la resolució de nomenament d'unes oposicions. Aixina treballen els nostres diputats i diputades. Sí, el futbet m'ha deixat bastant baldat.
Publica un comentari a l'entrada