dijous, 9 de juliol de 2015

Panorama lliure

L'esmena de restricció de panorama ha estat rebutjada en el Parlament Europeu. Vaig escriure als parlamentaris, seguint la proposta de la Viquipèdia sobre la llibertat de panorama. M'han contestat Marina Albiol (a través de Jon S. Rodríguez Forrest) i Ernest Urtasun. No ho han fet Ernest Maragall, Josep Maria Terricabras, Javier Nart ni Jordi Sebastià. Ernest Urtasun ha fet un missatge ben complet:

Gràcies per escriure i per manifestar la vostra preocupació en relació a la votació sobre la llibertat de panorama.

Us informo que avui ha estat rebutjada l'esmena per la restricció de panorama, amb el vot en contra del meu grup, Verds/ALE, juntament amb d'altres grups. Així, la proposta de restricció de la llibertat de panorama (el dret a utilitzar imatges dels edificis públics i escultures sense restriccions) de moment queda aparcdada. Vull agrair la feina feta des de la ciutadania, ja que sense la seva pressió aquests dies, el resultat podria haver estat molt diferent.

Una cordial salutació.
Ernest Urtasun, Eurodiputat d'Iniciativa per Catalunya Verds - Verds/ALE

Supose que tal com passa en les Corts Valencianes, al Parlament Europeu es repartixen la faena. I, és clar, també per allà hi deu haver alguns parlamentaris que fan més faena que altres.

Publica un comentari a l'entrada