dimarts, 2 de juny de 2015

Fer dret

Estem pensant de fer una llista de films sobre advocats i judicis per a fer-li un regal a una xiqueta de quinze anys que mos ha amollat que vol ser advocada. Les primeres que mos han vingut al cap són Erin Brockovich i The Pelican Brief. Les dos són de Julia Roberts i cap de les dos li sonen a la xiqueta, cosa que mos sorprén, perquè tenim la sensació que eixes referències formen part d'una certa cultura comuna, cinematogràfica o televisiva, però no és ben bé així.

Un company em diu que sóc un «immigrant digital», que necessitem teclats per a escriure en el mòbil, no com els xiquets d'ara, «natius digitals», que naixen ja amb apèndixs preparats per als aparells que formen part de la nostra quotidianitat. Per als aparells, perquè amb els continguts deu passar el mateix que amb l'antiga «tecnologia digital» dels llibres en paper.

El format de les peŀlícules serà en dvd, que també pareix que siga ja un poc «carpetovetònic» —com es dia abans—, però pensem que encara queda bé com a regal. I com que és un regal, mos permetrem incloure un poc de tot, encara que siguen títols d'eixos que li sonaran a prehistòria: A Few Good Men, The Winslow Boy, Witness for the Prosecution i Judgment at Nuremberg. Ja vorem si acaba fent dret o cinema, si és que encara en fan llavors.

Publica un comentari a l'entrada