dissabte, 25 d’agost del 2012
Dissolució de qualitat
L'orxata sense sucre, tot i que promet que serà més saludable, quan la congeles per a fer-la granissada, s'agrumolla en terrossos d'aigua que perden el gust. Per a resoldre-ho i no haver-se-la d'engolir amb massa desplaer, la pots barrejar amb l'orxata normal —supose que carregada de sucre— i es queda una mica més passable. Tot i que encara no he trobar la planta de l'estèvia i, per tant, no he pogut practicar l'endolciment saludable, sí que he tastat els sucs de Granini que utilitzen «glucosids d'estèvia». Com a sucs no són gran cosa, però espere que almenys no mos facen acumular més sucre del necessari. Sembla que a la Vall n'hi ha d'haver, d'estèvia, aixina que continuarem buscant.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada