divendres, 23 d’agost del 2019

Cotó-en-pèl electrònic

L'últim dia de faena abans de les vacances no dona per a res. Mentres faig còpies de seguretat veig tota la brossa que s'acumula electrònicament, però ara mateix no puc estar eliminant i reorganitzant si estic copiant a un disc dur la informació que considere més important o que més mal em sabria que es perguera. La part més reconfortant de la neteja és la possibilitat de localitzar arxius de l'any de la polca (és a dir, del 1997 cap ací) que resulta que contenen informació oblidada que encara és aprofitable.

Mirant el desordre etiquetat i encarpetat que m'apareix a la vista en l'explorador d'arxius, trobe que necessitaria dos o tres dies de faena amb cotó-en-pèl i alcohol per la deixar com una patena i ben organitzades les interioritats entre les carpetes i els documents. Ara he exagerat, «ben organitzades» seria massa, només que tinguen menys repeticions i un més dreceres.

1 comentari:

  1. Tens raó! Crec que has tocat un tema que afecta a quasi tots, però quan trobes el moment llaaarg per revisar-ho tot i fer canvis en les classificacions dels arxius i carpetes?

    ResponElimina