dilluns, 29 d’abril del 2019

Neverending

En el full d'estils del tema HipWords (versió fillola adaptada per al bloc fdt), es veu que la nova versió del Wordpress havia provocat un canvi en el resultat d'una línia, que fea que no es vegera el títol de la primera fitxa del bloc.

Després de provar a fer altres canvis i mirar pàgines, no aconseguixc que aparega eixe títol de l'apunt més recent del bloc. Per casualitat, canvie el text de la línia sense saber massa bé per què i aconseguixc fer-lo aparéixer. Canvie l'ordre del final de «none» a «block»:

.infinite-scroll.neverending .site-footer { display: block }

Ha segut un canvi un poc com els resultats electorals, tocant un poc per ací i per allà sense saber què sí o per què no, els votants han salvat els països, el valencià i el català. I l'ànim, perquè Takse s'ho vea tot negre, que mos tancaven tv3 i, ja posats, també les Corts. En tot cas, ací també hi ha un «neverending» de patiment, perquè ara toquen les del més que ve, locals i europees. A València, de moment, no tot són flors i violes, però van bé els carrils bici i els 94.352 vots de la ciutat de València per a les Corts l'han posat en la primera posició (amb un 20,88 %). Com diu el codi, que no s'acabe ahí i que pugam avançar un poc més per eixos carrils ideològics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada