dijous, 16 de gener de 2014

La primera de l'any

De casualitat —altrament no, és clar—, mentres buscava un compareixent d'eixos que no mos diuen als transcriptors qui són i hem d'anar mirant per Internet a vore si els trobem, tope amb el web d'Alberto Fabra Part, també conegut a voltes com a president de la Generalitat valenciana. El web mostra moltes deficiències lingüístiques quant al que hauria de significar eixa presidència, per la qual cosa li envie una queixa al síndic de greuges:

El web del president de la Generalitat valenciana contravé la Llei 4/1983 de la Generalitat valenciana, la Carta europea de les llengües i la Constitució espanyola (art. 14), ja que conté les seccions «Notes de premsa» i «Agenda», que contenen informació tan sols en la versió en castellà.

A més, hi ha l'apartat denominat només en castellà «Redes sociales», i l'apartat «Biografia», que en el contingut apareix denominat en castellà «Biografía de Alberto Fabra». Són seccions que també discriminen lingüísticament els ciutadans valencians.

Espere que prengau les mesures adients per a fer que la Generalitat valenciana resolga esta mancança i adopte les mesures disciplinàries corresponents per a corregir i renyar els càrrecs i funcionaris públics que discriminen lingüísticament els ciutadans valencians.

La primera de l'any. ¡«Cony»!, tal com es veu en la imatge que van pintar en París, vora l'estació de l'Est.

Publica un comentari a l'entrada