dimecres, 20 de febrer del 2008

Oronelles parlamentàries i Alícia en terres valencianes

Alícia en terra de meravelles
Tornen una mica com oronelles despistades els diputats a les Corts. Mentres han estat fora, poc hem pogut avançar en la millora de la institució. Ajudes socials per ací, calendari parlamentari per allà i poca cosa més. La reforma de l'rlt, la del reglament de selecció d'interins, els perfils lingüístics, la comissió de salut laboral, el nou programari de gestió de les transcripcions, els concursos, les oposicions... Tot empantanegat. O quasi tot, perquè sembla que dilluns es llevaran de damunt ja l'obra del bar i el restaurant. Nunc est bibendum.

D'altra banda, la conversió a WordPress ha funcionat —assenyale que els arxius del Termcat s'han de passar pel bloc de notes, perquè sempre n'hi ha algun retorn de paràgraf que té alguna codificació—, però el que no funciona massa bé és la pujada dels arxius amb els termes al servidor gratuït. Costa déu i ajuda fer-li engolir els arxius i sembla que hages d'anar empapussant-lo. L'última que m'ha fet ara és que, després d'afegir termes, quan torne a carregar l'arxiu, me n'esborra; o també, no afig res i em diu que ja està tot fet i que «query count = 40», que no sé què vol dir. En l'última pujada hem passat dels 374 al 414 termes. Ara vorem en la següent què passa (he d'arribar als 1.690). Vora un quart d'hora pujant i, total, agarra sis termes nous. En fi, és el que n'hi ha.

Finalment, detecte una diputada socialista —encara no sé quina— que pronuncia «mentida» i els possessiu amb v. L'escola té coses estranyes, perquè, per contra, cita el títol i el contingut del llibre Alícia en terra de meravelles (o Alícia al país de les meravelles, segons una altra traducció) en castellà. Això, és el que n'hi ha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada