diumenge, 9 d’agost del 2015

Cita dominical / 352: Enric Sòria Parra

Mirant-se u mateix.
L'infern no són els altres. L'infern sóc sempre jo.
Enric Sòria Parra, La lentitud del mar.

2 comentaris:

  1. Disculpe que li comente, en el meu valencià aprés de mon pare i de llibres, de llibres de tot el nostre domini lingüístic, jo sóc de la ciutat de València i mon pare ara tindria 103 anys, per això va viure la guerra i moltes altres coses, li dic açò per a què sàpia perdonar-me si no faig servir el valencià de mon pare, mal que bé he aprés el de la ciutat de València, però ja li dic, no tinc el coneixement que té vosté sobre els nostres parlars. Després de la disculpa dir-li que sí, que l'infern sempre som nosaltres mateixos i no com deia Sartre els altres, la realitat comença i acaba en nosaltres mateixos o així ho veig jo.


    Una forta abraçada i disculpe si li he molestat, vosté queda convidat a comentar el meu bloc si li abelleix, com que hi ha molt poca gent que m'hi comenta, les persones viatgeres que hi passen poden pensar que no sóc el prou amable per a deixar comentaris, però no és cert, ja m'agradaria a mi tenir o tindre un grapat d'interlocutors, com vosté, que el seguisc ja fa un parell de mesos.

    Vicent Adsuara i Rollan

    ResponElimina
  2. No vos he de perdonar jo res, tots aprenem la llengua al vol. No sóc de deixar molts comentaris, perquè els meus interessos són diversos, però els meus coneiximents són limitats. Dit això, vos agraïxc la invitació i espere fer alguna aportació útil al vostre bloc, que també he vist que és ben divers i inquiet.

    ResponElimina