dimecres, 14 d’agost del 2013

Insostenibles

Comencem les vacances amb un plat de peix congelat Pescanova amb unes cireres —el color al final no lliga—, acompanyat d'espàrrecs verds i pésols de pot amb panses, adobat tot amb oli d'alfàbrega (alfàbega em va dir la de la botigueta que me la va regalar) i pa negre torrat. Vés a saber com acabarem si hem començat aixina.

Una cosa semblant li deu passar al ministre Soria i al govern depredador espanyol (altres en diuen extractiu, però em sembla una qualificació massa benevolent), que ha vist que tot lo món quan plou es banya i això és un mal negoci per a les empreses de conducció de l'aigua. Sembla que pot estar pensant que per cada test que veja en les finestres i balcons caldrà pagar una taxa. I una cosa semblant està preparant per a l'electricitat (El Singular Digital, 11.08.2013):

L’Estat que no permet ser sostenible

El govern espanyol vol aplicar un impost desmesurat a l’autoconsum, reduint al mínim les opcions que els consumidors puguin invertir en energies renovables

A voltes et fan pensar a obrir la Bíblia per qualsevol lloc i vore si hi trobes alguna (altra) alternativa per al món, i el lloc comú no deixa de ser interessant (Cohèlet 4,12):

I, si un sol pot ser vençut, dos ja planten cara. Perquè: «Una corda de tres caps no es trenca fàcilment.»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada