divendres, 3 de febrer del 2012

La fe en els procediments

Pensaments còmodes

Tinc unes quantes idees per a fer unes macros en Word que avançarien un poc les faenes més repetitives de l'edició, però per a fer això has de tindre temps per a pensar, per a provar, per a corregir... I la maquetació del bocv seguix un ritme lent però constant que no em deixa les pauses necessàries per a repensar els procediments.

I qui diu repensar, diu llegir, que me s'acumulen, a més del diari de cada dia, les noveŀles que acabe al cap dels anys. I ara apareix el síndic demanant-me alguns comentaris sobres les respostes que han elaborat els infractors lingüístics que parasiten l'administració pública. En tinc alguna més sucosa del que és habitual que m'envia en valencià «El jefe del Servicio de Atención y Comunicació con el Paciente»:


Efectivament la pàgina web del nou Hospital La Fe de València exclou el valencià i que esta circumstància vulnera la legislació sobre l'ús del valencià i la legislació sobre la cooficialitat lingüística a la Comunitat Valenciana.


Una jugada interessant, això de reconéixer la infracció. Ja ho sabeu, doncs, només cal insistir un poc més. A continuació diu que tenien la previsió de resoldre-ho en un nou web que apareixeria «en els primers mesos de 2012». Ja estem en febrer i el web continua imposant el monolingüisme castellà. Deuen estar repensant-se els procediments. Gent de poca fe...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada