dimarts, 2 de setembre del 2008

Gespa nova, transcripcions i pressupostos valencians

Eines que s'engolirà la mar
Sembla que enguany farem el campionat en un camp de futbet nou de trinca. Fa poc encara l'estaven asfaltant. Espere que també renoven els vestidors.

Mire de fer una prova de transcripció amb l'Speechware. Supose que demà a les 09:00 ho podrem fer. Amb tot, hi ha tràmit previ d'una telefonada que espere que podrem resoldre a pesar que jo no tinc línia directa amb l'exterior. Per cert, no tenen prevista la transcripció del català —ni sembla que s'hagen preocupat gens per eixa llengua—, així que no sé fins a quin punt podrem usar el seu programari. Pot ser que inicien i tot una col·laboració per a implantar el català, cosa que seria ben interessant per a tots. Esperem que només siga cosa de diners...

Vam dinar ahir a l'OCCC mentres Jordi Tardà supervisava la desintal·lació de la seua exposició de Tintín, exposició que, una vegada més, m'he perdut deixant-ho d'un dia per a l'altre. Tot serà que l'acabe vegent en qualsevol altre lloc més difícil que a deu minuts de casa.

Finalment, per hui, un company em diu que ha aparegut en el diari Levante la reclamació —ja tradicional— sobre el web de la conselleria d'economia valenciana que, trampejant amb excuses, continua sense publicar els pressupostos en valencià.


El Síndic de Greuges ha demanat a la Conselleria d'Economia que revise els continguts de la seua pàgina web perquè puga ser visitada també en valencià, després que un usuari denunciara que gran part dels continguts de la llei de pressupostos de la Generalitat per a 2008 només poden veure's en castellà.


Morenilla, el síndic adjunt elevat, li fa un recordatori al senyor conseller del pp que fa molt de mal als ulls al cap de vint-i-cinc anys de llei d'ús i algun de la declaració d'Ares amb què s'ompliren la boca estos senyors i senyores. Bé, crec que no cal que done més dades sobre qui és l'usuari. El que em fot és que només en siga un. Vaja, si és que avançàrem més d'una altra manera, m'hi apuntaria, però tenint en compte que no és aixina, crec que hauríem de fer ús dels recursos que tenim, per escassos que mos semblen i encara que sapiam que són coses que s'engolirà la pròxima onada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada