dimarts, 7 de febrer del 2012

Sense fe

Deures animals

M'ha tocat replicar un poc davant del síndic de greuges, que els de l'Hospital La Fe adduïen excuses molt «convincents», però poc plausibles:


Ref. 1102506
Benvolgut senyor, em causa sorpresa i espant la tranquiŀlitat amb què l'administració pública infringix la legislació i els seus deures democràtic envers els ciutadans valencians. Que ho hagen admés no lleva gravetat a la seua actuació, ja que prometen una nova pàgina web, però mentrestant van afegint continguts només en castellà. De fet, no indiquen que hagen adoptat un procediment de gestió lingüística que evite que el problema es repetixca en el futur. Podem obsevar, a més, en l'escrit de ..., que és «el jefe del servicio de atención y comunicación con el paciente», segell que apareix «Fdo.» i segellat el «18 ENE. 2012», és a dir, en castellà, amb la qual cosa tenim una mostra més d'una altra mancança en la gestió lingüística d'eixa administració.


En fi, al cap de tants anys de «normalització» lingüística algun dia haurem d'assumir que ací el que s'ha normalitzat és la discriminació injusta dels valencians, a pesar que això no semble gens «normal», almenys en algun sentit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada