dijous, 14 d’abril del 2005

És estupidesa, no malícia

He llegit un refrany en anglés que dia més o menys que no cal atribuir a la malícia o malignitat el que només és estupidesa. Una gran dita, sense dubte, per a consolar valencians. Quin remei!.

El web de les Corts valencianes recull una «Semana [sic] cultural» que porta el lema «Vine i viu les Corts. Som la teua veu». Doncs, bé, la se(t)mana —cultural!— serà del 18 al 25 «de [sic] abril». És a dir: dos erros ortogràfics en les huit paraules del segon paràgraf del cartell ... O potser és més simple: està escrit en espanyol.

En qualsevol cas, farem cas del refrany anglés. Només cal observar que la vicepresidenta de les Corts se n'ha adonat del desficaci i amaga l'erro més gruixut amb la seua figura —no crec que haja estat indicació del fotògraf—. El que no ha pogut impedir la senyora Barrieras, pel que es veu, és que lluïren el cartell amb les faltes a la porta de l'edifici de les Corts.

Estic segur que algú se n'adonarà —algú al qui hagen avisat per correu electrònic, com he fet— i esmenarà este començament tan poc cultural de la setmana. I, si no, podem recrear una frase més o menys famosa: quan senc la paraula cultura, metralle la llengua...

Això... Vixca la República de les Lletres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada