dimarts, 15 d’octubre del 2024

Satisfacció discrepant

Fa tants anys que hauríem de disposar en la Generalitat valenciana d'un organisme solvent i consistent semblant al Cercaterm del Termcat, però no hi ha manera, anem salvant els mobles apedaçant les necessitats lingüístiques i sociolingüístiques amb servicis desmotivats, intermitents i sense recursos, tapant els forats dels corcons del desús amb voluntat i dedicació personal contra la desídia i la desatenció institucionals, contra les pràctiques de subordinació de l'ús del valencià davant del castellà, resistint ofensives ideològiques periòdiques contra la gestió democràtica de l'ús de les llengües oficials.

Aixina que. en lloc d'una consulta, envie este matí al Cercaterm un suggeriment sobre un canvi de nom científic —el de la serp de ferradura— i a primera hora de la vesprà ja tinc la resposta: em diuen que posaran al dia eixe nom científic (ara sembla que és Hemorrhois hippocrepis).

No sé si els servirà per a res, però tenint en compte la qualitat i la rapidesa de les respostes, faig el clic per a omplir l'enquesta que enllacen, que és de molta satisfacció. Espere que els premien d'alguna manera la faena que fan, perquè ja són molts anys que atenen les meues consultes i poques voltes m'han enviat alguna resposta massa tard, que fluixejara en la fonamentació o que no tinguera un mínim de qualitat i interés encara que hajam pensat solucions diferents o discrepants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada