dijous, 17 d’octubre del 2024

Free kick pels escaires

Li pegue últimament al Free Kick Classic 🔗 a vore si supere els 925 punts que vaig aconseguir fa uns dies, però no sempre més quantitat de gols equival a més puntuació, cal apuntar als escaires o al travesser. Una xorraeta de joc aixina ajuda a pensar, fa que el cabet vaja pegant-li voltes per darrere a alguna cosa que te se s'ha entravessat. Però té el perill de convertir-se en una distracció absorbent, cal anar a espai.

Per la tele el programa del Grasset ha repassat uns quants moments del periodista Agustí Forné, que va faltar ahir, als 62 anys —hauria de dir «a 62», segons és tradició en alguns llocs, però no és el meu cas—. Vegent les imatges diverses èpoques, no era conscient que les últimes corresponien a la mateixa persona, aquell primet amb jaques grans i aire despista, i l'actual amb pereta i cara més arredonida. Els dos s'han quedat en la memòria televisiva.

Pegant-li al Free Kick Classic vaig pensant en això que diu Takse que hauríem de revisar, eixa expressió proverbial: «quan mos jubilem».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada