dimarts, 22 d’octubre del 2024

Nova Zelanda té el pressupost ajustat

Takse es lamenta de les inconcrecions dels polítics que es diuen progressistes o d'esquerres. Només són capaços de llançar-te adjectius i adverbis, però no tenen substantius concrets contra els desficacis i banalitats ben constatables que amollen la dreta i la ultradreta.

Lligc en la revista Saó un article on Josep V. Pitxer proposa mesures per a lluitar contra les falses idees que es tenen sobre la immigració:

  • En primer lloc, unes polítiques adreçades a canviar el model productiu...
  • En segon lloc, la instrumentació de millores en la normativa laboral...
  • En tercer lloc, un contrapés als processos de distorsió de la percepció...

I mos podríem passar tot lo sant dia sense arribar a concretar res que es puga convertir en una mesura efectiva aplicable, com ara que no es destinaran diners a banalitats com la Copa America o a despeses sumptuàries com les desfilades militars o els cotxes oficials, perquè preferim assegurar a totes les persones que hi ha a Espanya sanitat, educació i cultura, habitatge universals i públics... i els drets humans en general. I es pot allargar la llista a l'absentisme fiscal, a les inspeccions laborals...

En la programa La Selva de hui una neozelandesa, Leslie, ha concretat molt i ben clar on preferix que facen la Copa America i per què (minut 22:15 del vídeo): 🔗

Nova Zelanda té el pressupost ajustat i l'ha de dedicar a altres coses, com la salut i l'educació. Així que estem contents de venir aquí.

Vaja, ací, com dien abans, lliguem els barcos amb llonganisses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada