divendres, 18 de desembre de 2015

Vots de confiança

Dos dies queden per a anar arrancant els pètals de la flor electoral. Jo no sóc un indecís, aixina que ho tinc fàcil, més encara des que es van unir Compromís i Podem. Llevat del cas del Senat, cambra que crec que s'hauria de tancar i, per tant, no sé per què hi he d'enviar ningú. Ho miraré amb lupa.

Hui sí que he anat a la picadeta nadalenca de les Corts. Més que res, perquè vegen que els donem un vot de confiança i cordialitat pel que fa a les iniciatives laborals i de reorganització que esperem que avancen durant esta legislatura per a resoldre el que no s'ha fet durant vint anys. Està peluda la cosa, però no podem deixar passar l'ocasió d'intentar-ho.

I després de la picadeta, peguem una volta per les llibreries, a vore si puc comprar còmics en català. Veig que en Abacus n'hi han uns quants, però que el cas d'Fnac l'oferta és escarransida i incoherent. Lamentable. Quasi tant com que Ricard Camarena traga un llibre sobre —dis-ne— brous o caldos, i que estiga en castellà i en anglés: Caldos/Broths. Va, encara que els laments sociolingüístics són un costum per ací, en la ràdio Gas Natural —crec que era eixa empresa— fa anuncis en valencià. ¿Què serà abans, el canvi climàtic o el sociolingüístic? El canvi de planeta, segur.

Publica un comentari a l'entrada