divendres, 26 de setembre de 2014

Les vacances encanallades

Per a cloure el passat cap de setmana prelaboral, i alguna cosa més, vam triar el Canalla Bistro de Ricard Camarena. Decoració fosca iŀluminada per les làmpares de Kartong i ambient distés i animat. Cal tastar el Nem i el bocata de cua de bou per a fer-se una idea dels sabors que pots combinar. Ara, cal llevar-se el barret davant de l'hamburguesa, que es fon en la boca. No li va massa darrere el confit d'ànec. Quatre cerveses, demanes el compte, t'informes d'una cosa o altra amb els cambrers (un de la Vall, una basca...), que són ben amables i atents, pagues, els envies el comentari agraït pel tracte i suggerixes que haurien de tindre la carta en valencià (una obvietat que cal repetir i que entens com se'ls ha oblidat), i acabes les vacances en santa pau i quietud. Les previsions meteorològiques indicaven que per fi arribava la pluja, que també és un toc que li fea falta a l'aire de la ciutat.