dijous, 7 d’agost de 2014

Fets puntualment globals

Dijous altra volta, i este estiu, en lloc de paella o de llentilles, com es veu que fan per ahí, me'n vaig a córrer al riu: 6:28 + 6:20. Pas a pas, camallada a camallada, anem torejant la calor i millorant. Unes turistes —¿americanes?— prenen el sol en la gespa com si estigueren en la plaja, la parella d'esforçats torna del seu recorregut de fons, passejants a peu i en bici. A pesar de l'hora, poc abans de les quatre, i de la calina, hi ha vida pel riu.

Quant torne, em refresque responent els escrits de l'Ajuntament d'Elx arran de la meua queixa al síndic sobre el web de Pimesa:

No puc dubtar de les intencions i dels «compromisos» per al futur a què al·ludixen l'empresa municipal i l'Ajuntament d'Elx, així que continuaré remetent-me al fet que el web de Pimesa no té versió en valencià i eixa mancança no és cap fet puntual, perquè correspon al disseny global del web, que no ha respectat les seues obligacions lingüístiques, no tan sols derivades de normes municipals, sinó de normes europees, estatals i autonòmiques des de fa vora trenta anys.

Dia que era un fet puntual i que ho resoldran abans que s'acabe el 2014. Vorem.

Publica un comentari a l'entrada