dimarts, 3 de desembre del 2013

No hi haurà pau per als malvats

Anuncien en La Sexta Cerco al enemigo amb Jean-Claude Van Damme en un descans de La guerra de los Mundos de Spielberg, però el títol de referència és No habrá paz para los malvados, títols en castellà, tot de títols en castellà que és al que mos condemnaren els socialistes quan crearen un Canal 9 defectiu, sense quasi doblatge ni subtítols en valencià, incapaços com van ser de fer una política rigorosa i ampla de recuperació dels espais per als ciutadans en valencià.

Amb el suport d'Acció Cultural del País Valencià vam tindre més de vint anys de programació en valencià —dis-ne català, si vols— gràcies a tv3. Però ara és el moment d'entendre que res d'això era casual, després que els pepers tallaren la tv3 a causa d'una barreja d'autoodi i xenofòbia, i ara que Fabra Part, el president de la Generalitat, hi suma la irresponsabilitat del la ruïna i el tancament de l'rtvv.

No habrá paz para los malvados semblen haver-se posat d'acord a repetir-se els treballadors i treballadores d'rtvv que seguixen els gens honorables actes de Fabra Part de ben a prop.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada