dilluns, 9 de desembre del 2013

Escacs al dia

Comence la setmana posant al dia el miniordinador Asus Eee PC-1000H. Fa uns mesos que el tinc desconnectat, només el faig servir com a recurs d'emergència. Clar, el temps passa, els repositoris canvien, ja em semblava que havia de seleccionar els paquets que s'havien de renovar un a un. He fet anar el botó «Comprova», la llista del programari s'ha posat al dia i he pogut començar l'actualització general.

Havia pensat d'instaŀlar-li no sé ja quina distribució de Linux, que era molt lleugera i podia anar-li bé, ja que l'aparell té les seus limitacions, però com que em fa servei amb l'Ubuntu, no li canviaré res. Com a molt, li afegiré algun joc d'escacs.

Fet això, envie les novetats de les fitxes del mes passat. Poca cosa per a la setmana, que també comença amb una reunió del consell de personal, d'on eixirà un escrit de solidaritat amb els treballadors acomiadats d'rtvv i contra la retallada d'uns servei públic tan important per a una societat democràtica que puga funcionar de manera plena en valencià (plenament no és sinònim d'exclusivament, si això és possible). Els treballadors de l'ens —encara— es manifesten dent el joc del cavall, van marcant l'activitat del president de la Generalitat a una distància d'un salt i a un costat. Escac. Hauríem d'estar votant un recanvi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada