dijous, 2 d’agost del 2007

La Meua Biblioteca i la sarsuela de l'esquerra

Hi havia una pàtria a la Vall
Em passe a l'escriptori K de l'Ubuntu, a vore si té alguna gràcia que no tinga el Gnome. No li la veig per ara, però deu ser cosa de configurar-lo millor. De moment només he trobat que hi ha algun programa que va més ràpid.

D'altra banda, i mentres aprenc a instal·lar algun gestor de continguts, he fet un bloc amb la meua bibliografia de referència: La Meua Biblioteca (LMB). M'ha fet gràcia comprovar que eixa adreça estava disponible, contràriament al que ocorre amb l'adreça lamevabiblioteca, que està en construcció des del 2006 i sense contingut. Qui siga que ho tinga reservat, no ha tingut en compte la versió alternativa dels possessius. Un per a cada u, vaja.

I ara podria escriure alguna reflexió sobre els diversos programes humorístics que s'estan emetent en la política valenciana, tant si comencem per les iniciatives de racionalització de la despesa —que diu la presidenta de les Corts— i, en canvi, el Carlos Fabra augmentant les morterades, seues, que les cobra, i nostres, que les paguem; i, per una altra banda, el sainet de Gloria Marcos —diria que té el nom en espanyol en el DNI, segons les paperetes electorals— que mereixeria una musiqueta de sarsuela amb apoteosi patriotera.

2 comentaris:

  1. Anònim16:57

    Diuen que ara tindrem ONZE guàrdies cerrils a la Vall, això pot ser? per a que en volem tants de colp?si total ...

    ResponElimina
  2. Doncs, si són cerrils, tot depenent de l'accepció castellana que agafem, potser en posen 11 perquè com més serem, més riurem. O potser és per tindre un equip de futbol...

    ResponElimina