dilluns, 24 de febrer del 2014

Fabra i Ciscar romancegen en castellà

José Ciscar Bolufer, doblement conseller em respon per partida doble a les queixes que vaig enviar al síndic perquè no tenen els webs en valencià. M'amolla alguns romançosi no resol res. Com que, ai, sóc aixina i no em satisfà, li replique:

La resposta de l'administració tergiversa tant la legislació com l'actuació en este cas de la institució. No és l'article 6 de l'estatut d'autonomia valencià qui ha de garantir l'ús normal i oficial del valencià, tal com diu, sinó que és una obligació de la Generalitat valenciana, obligació que incomplix en este web, atés que els continguts que elabora i oferix a la ciutadania no estan en valencià.

La cooficialitat de les dos llengües oficials l'establix la legislació, però mala garantia oferix el web del president de la Generalitat valenciana, ja que una vegada avisats del seu incompliment continuen oferint la informació en castellà en el que hauria de ser la versió valenciana del web. A més, l'enllaç corresponent a l'«Agenda» mos envia a la versió en castellà d'eixa pàgina.

I continuaran romancejant sobre el nom d'una llengua que menyspreen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada