dimecres, 31 d’agost del 2005

Transcriure sense pedals

Les lleis de Murphy aquelles es veu que són principis administratius. Podia passar i ha passat. El pp ha programat encara en agost —fet inhabitual— un ple de les Corts al palau de la Generalitat per a suar i fer demagògia amb l'aigua. Així els ha eixit, suat.

Ara ve l'aplicació del principi administratiu: els procediments nous han d'aportar víctimes a l'altar de l'eficàcia. Així, mos toca a mosatros transcriure els parlaments, i tanmateix, sembla que l'administració cortesana ha oblidat —el meu cap, principalment— abans d'eliminar les gravadores de les cintetes que mos alimenten (veg. 28.05.2005) que calia que els serveis que treballen en la reproducció de la tasca parlamentària estigueren coordinats per a fer servir el nou sistema de gravació digitalitzada —Sèneca em sembla que es diu la novetat. Mos han vingut —el cap sense badar boca— amb un cd amb arxius de so que algú suposava que podríem transcriure escoltant-ho amb el Real Player o programa semblant i sense pedals. No sé per què no han «pensat» que ho podíem reproduir en aquareles!

«Toca, toca —els hem dit— torneu a endollar la gravadora i feu-mos unes cintetes, que la cosa és molt més simple». La bona és que la gravadora està ja al magatzem de Paterna i no podran dur-la fins demà. Encara gràcies que el magatzem no han de fer-lo a Tabarca, de moment.

Vet ací un gos, vet ací un gat, i el cap repetint «no sé com serà, ara vindrà tal i vos ho explicarà». Eixe és el resultat del paripé de les reunions que han dut al llarg de l'any. Cal dir que deu estar atabalat per la faena, ja que ahir li vaig demanar per la provisió de lloc que deixa una transcriptora provisionalment vacant. Em va fer una cara de cadàver per a confirmar-me que s'estava seguint el procés per a ocupar el lloc, que em va confirmar que el que li demanava li sonava a procediment regulat i normalitzat, cosa que sabem que és tabú en els casos que no produïxquen benefici material per a algun «beneficiat».

Demà, setembre. Torna la paperassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada