dilluns, 22 d’agost del 2005

Primer dia de faena

Torne a les Corts a les huit del matí. La primera topada inesperada és amb el meu cap de servei, que hauria d'estar de vacances i que es jubila definitivament al mes que ve, encara que sembla que no ho té gens present. Una companya diu que caldrà que li facen una ordre d'allunyament!

La segona topada és amb el resultat del concurs per al coordinador de transcriptors. Resultat previsible, però incoherent amb el criteri aplicat en el concurs d'arxivers, és a dir, es veu que ara tocava fer tot el contrari. Mos boten les alarmes i preparem un primer recurs contra l'arbitrarietat d'alguns funcionaris, que és l'arrel de tota la seua potestas legal. També hi ha la previsió per a demà de l'escrit a la increada comissió de seguiment de l'aplicació del reglament de provisió de llocs, on demanarem les pertinents reformes d'un reglament que convida a gitar-se en lloc d'a reciclar-se.

No hi ha hagut més topades. Només que mos enterem del ple per al dia 30 al palau de la Generalitat. Encara no hi ha el sistema de transmissió informàtica de les cintes, tinc els navegadors per actualitzar, el servidor d'Eresmas no em funciona i no puc modificar les fitxes, no han pogut traure la caixa de distribució de la xarxa informàtica al corredor, una fotocopiadora empaquetada espera que el cap de Producció torne de vacances per a instal·lar-la, un debat un mica desenfocat sobre si és «legítim» el dia següent quan volem dir 'l'endemà'... No saben que hi ha encara més possibilitats, com diuen en llenguatge jurídic espanyol: «el dia immediat posterior»! I molta gent encara de vacances.

Agost, encara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada