divendres, 13 d’octubre del 2006

Incompatibilitats i discriminacions

El peix al Mercat Central de València
Ja tinc algunes andròmines més sobre la taula amb les quals he actualitzat les possibilitats del Cube: un iMic de Griffin i un concentrador de Belkin (dissenyat per al Mac Mini), que em permeten tindre so i connectar bona cosa més de perifèrics. Li he hagut de fer unes potetes al Cube per tal de poder-ho connectar tot més o menys ordenadament.

L'únic problema del Mac, en general, i ja ho he assumit com a cosa tradicional, són incompatibilitats de caràcters tant en Word com en HTML que fan que apareguen coses estranyes en les pàgines. Supose que amb un poc de paciència ho podré aclarir —tot i que hi ha coses que no tenen solució en temes de compatibilitat entre sistemes operatius. Per exemple, tinc un disc dur extern IOmega que actualment només em funciona amb Linux, i no tinc ni idea de la causa.

Tota esta narració de tecnologia casolana no té més interés que mostrar una de les milanta formes amb què el temps que empresonem s'allibera lentament per a l'eternitat.

Per cert, els comerciants del Mercat Central de València també vénen per Internet. Però només en castellà! Per què deu ser que discriminen els valencians? Puga ser que pel mateix motiu que uns representants sindicals minoritaris són capaços d'aprovar un reglament de consell de personal —pels dos terços legals exigits per als quals encara eren necessaris— que fixa que la reforma del reglament es podrà aprovar simplement amb la majoria absoluta, per a la qual cosa ja no són necessaris.

La vida, que té coses molt estranyes, com un disseny fantàstic i una incomoditat manifesta en el cas de les connexions del Cube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada