dimecres, 5 d’abril del 2006

El funcionari que denuncià la corrupció...

El País, 04.04.2006 dt.
Un exemple de l'exigència ètica que cal demanar en igualtat a dreta i esquerra, dalt i baix, davant i darrere. Si l'entrevista del periodista Francisco Mercado (El País, 04.04.2006 dt.) no és una faula, és un capítol de les «vides exemplars» que ens feien llegir de menuts, però amb el valors certs que a voltes comprovem que existixen i tot.

No cal fer més comentaris.


PS: La contribució de Jorge González (el cap del servei jurídic d'Urbanisme de Marbella) té més connexions profundes amb l'actuació ètica que ha de tindre qualsevol funcionari (i qualsevol ciutadà) que no la denúncia sobre el finançament d'ERC que tant ha estat utilitzada amb finalitat partidista, i no higiènica. Això és el que li matisaria jo al Vigilant del Far.

2 comentaris:

  1. Financiamento partidário com verbas públicas? Hum... parece um país grande e banhado pelo Atlântico que bem conheço...

    ResponElimina
  2. Segur que podrem trobar altres coses millors en què assemblar-mos, per exemple, en el fet que la policia encara els detinga i que, a voltes, fins i tot els jutgen i els condemnen.

    ResponElimina