dissabte, 25 de març del 2017

S'esdevé al restaurant

Per passar anys i empényer aniversaris, Takse em convida al Sucede de València. Un lloc especial com a restaurant, enterrat entre les restes arqueològiques romanes, àrabs i gòtiques. Abans hi havia hagut el restaurant Arrop de Ricard Camarena. La cuina actual de Miguel Ángel Mayor juga amb la recreació de les receptes romanes i hi afig per a acabar dos tocs de cuina «musulmana» i «cristiana». Cada plat mos ha entrat pels ulls. I cada mos ha provocat un petit delit artesanal. Amb dos vins diferents que mos han convençut i més encara: El Sequé (Alacant; monestrell) i Valtravieso (Ribera del Duero; tinta fina). La sommelier (o passavins) va encertar la recomanació.

La pega fonamental: els falta tindre la carta en valencià. Per contra, una de les cambreres, que em sembla que és cubana, xarrava en anglés amb una parella holandesa. Sense adonar-se'n, mos se va adreçar en anglés, va canviar quan es va adonar que no érem els holandesos i mos va dir que li falta poc per a parlar també en valencià. Per a això hi havia un cambrer del Perelló.

3 comentaris:

  1. Hola Miguel! Soy Alvaro Cerrada, Director de Marketing de Valtravieso. Disculpa porque no sé escribir en valenciano. Pero quiero agradecerte en nombre de la bodega tu comentario sobre nuestro vino, que dices que te gustó mucho. Espero que un día si viajas por la Ribera del Duero puedas venir a visitarnos, y por supuesto, si quieres conocer otros vinos de nuestra gama, puedes hacerlo en nuestra web: www.valtravieso.com.

    Gracias de nuevo y me pongo a tu disposición
    Alvaro Cerrada
    Director de Marketing Valtravieso
    Tel. 610841849
    alvarocerrada@valtravieso.com

    ResponElimina
  2. Doncs, hem estat a prop alguna vegada, ja que hem parat a Aranda de Duero, hem passat per Peñafiel, hem estat en Burgos o en Zamora, hem visitat el celler de Portia... No havíem pensat de visitar-vos, però has fet bé la faena, Álvaro, i ja vos tenim localitzats per a la nostra pròxima excursió per la zona.

    ResponElimina
  3. Perfecto Miguel! Cuando vuelvas por la zona nos avisas y a ver si podemos coordinar una vista!

    Una abraçada!

    ResponElimina