dimarts, 30 de març del 2021

Reinstaŀlat amb dubtes

Per tant, com diríem seguint el cas d’ahir, hui m’ha tocat reinstaŀlar l’Ubuntu afegint àrea d’intercanvi (swap), perquè sembla que això va bé en el cas que el sistema operatiu estiga en un disc mecànic. La volta anterior no li’n vaig posar, perquè em pensava que no calia, però he vist que hi ha qui diu que sí que va bé i que és en els discs ssd on no se n'ha de posar. Aixina que uns quants gigues d'aire (el doble que de ram per a que no patixca).

Quan ja ho tenia fet i he pogut arrancar tant en Ubuntu com en Windows 10, m'ha tornat a eixir el problema que no em deixava iniciar l'Ubuntu ahir: «/dev/sda1: clean» etcètera en la pantalla negre de l'inici. Hui he pogut entrar fent «contr+alt+supr», però pot haver segut casualitat. He vist que el missatge no diu res de roín i que pot tindre diverses causes (Nvidia, falta d'espai en alguna partició...). Espere que no em torne a passar que no em deixa arrancar el sistema operatiu.

Ara em toca tornar a configurar l'Open Office i mirar com està la cosa de les còpies de seguretat, que sempre anem perdent llançols en estes bugades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada