dilluns, 17 de juny del 2019

El sistema, funciona

Copiant codi per ací i per allà, he mirat de fer una macro per a Takse que permet alçar els documents en carpetes diferents (i alternatives, seguint un quadre de tria simple) i batejant els documents amb noms que seguixen un patró. Res extraordinari, però són eixes coses en què la informàtica i lògica han de treballar conjuntament, i això em costa un poc.

Una cosa com els deu passar a alguns magistrats del Tribunal Suprem espanyol, que uns dies decidixen que Oriol Junqueras pot accedir a l'escó del Congrés dels Diputats espanyol i uns altres dies decidixen que no pot accedir al nomenament com a eurodiputat. L'excusa diuen que és que això podria posar en perill el compliment d'una sentència de culpabilitat. ¿Què se n'ha fet de l'in dubio pro reo penal i democràtic? Perquè estan aplicant precisament el contrari: en cas de dubte, el tenen tancat. Molt alliçonador, sense cap dubte.

Un dia caldria estudiar com és possible que no hi haja més juís i condemnes per prevaricació en l'estament judicial. En tot cas, tal com volen vore-ho alguns, el sistema funciona. Molt demòcraticament, és possible que no, però funcionar, és segur que funciona. Ah, i la macro, amb uns retocs, també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada